top of page

Beveiliging

Toegangscontrole maakt deel uit van de beveiliging van uw terrein. U bepaalt zelf wie, waar en wanneer op een bepaalde locatie naar binnen mag. Van Aken Hekwerk levert diverse producten op het gebied van toegangscontrole. Hierbij kunt u denken aan schrikdraadsystemen, camerasystemen en toegangscontrolesystemen en ons nieuwe kentekenherkenningssysteem.

Ook levert en plaatst Van Aken Hekwerk slagbomen. Slagbomen zijn één van de oudste vormen van toegangscontrole, maar ook in een moderne en eigentijdse uitvoering is een slagboom nog altijd prima geschikt voor toegangscontrole van weg of terrein. Ze zijn er in allerlei soorten en maten, breed toepasbaar en kunnen worden voorzien van allerlei extra’s, zoals zenders of kaartleessystemen.

Op deze pagina vind je al onze oplossingen op het gebied van beveiliging. Twijfel je of heb je hulp of advies nodig? Neem dan gerust even contact met ons op. We helpen u graag verder!

Slagbomen

Slagbomen worden zowel handbediend als elektrisch geleverd. Wij garanderen service en kwaliteit. Is er sprake van veelvuldig verkeer dan adviseren wij een automatische slagboom.

P4050005_edited.jpg

Power fence

Een Van Aken Hekwerksysteem voor schrikdraadbeveiliging signaleert en ontmoedigt. 

bottom of page