top of page

Power Fence

Een Van Aken Hekwerksysteem voor schrikdraadbeveiliging signaleert en ontmoedigt. Het aantal inbraken en pogingen daartoe neemt significant af.

 

Overklimmen, saboteren of doorknippen van de draden genereert een alarm. Het alarm werkt 24 uur per dag, 7 dagen per week. Het schrikdraadbeveiligingsysteem van Van Aken Hekwerk is met ieder CCTV- of inbraaksysteem te koppelen. Het beveiligingsniveau is eenvoudig op uw wensen en uw budget af te stemmen.

Wij helpen graag!

Neem gerust contact met ons op. Één van onze medewerkers geeft u graag advies.

Specificaties

  • Nauwelijks tot geen valse alarmmeldingen

  • Koppeling mogelijk met camera- en alarminstallatie

  • Te integreren met systemen voor toegangscontrole en gebouwbeheer

  • Montage voor voorzethekwerk tegen bestaand of nieuw hekwerk

  • Gepatenteerde isolatoren met hoge kruipweerstand

  • Voorzetbeugels thermisch verzinkt of kunststof

  • Thermisch verzinkte beugels optioneel leverbaar in elke RAL kleur

Wij vermelden geen prijzen. Deze zijn afhankelijk van de omstandigheden op uw terrein.

Managementsysteem

Voor grote en/of high risk locaties is een alarm managementsysteem ontwikkeld. De software ontvangt diverse meldingen van alle zones in het hekwerk. De plattegrond toont direct de locatie. Met dezelfde grafische software is het pakket eenvoudig te bedienen. In combinatie met het schrikdraad zelf ontstaat een zeer krachtig, geautomatiseerd instrument voor terreinbeveiliging.

 

Van Aken Hekwerk denkt in systeemintegratie. Schrikdraadsystemen zijn daarom probleemloos te integreren met andere producten voor terreinbeveiliging. Het managementsysteem biedt u één totaaloverzicht van schrikdraadsysteem, hekwerkdetectie, actief infraroodmelders en ondergrondse detectie. Ook uw CCTV, toegangscontrole of inbraakmeldcentrale is eenvoudig te integreren in en te bedienen met het managementsysteem van Van Aken Hekwerk.

 

Er staan geen prijzen bij de producten. Prijzen zijn afhankelijk van de omstandigheden op uw terrein.

bottom of page