top of page

Bediening & Besturing

Gemak dient de mens. Bij Van Aken Hekwerk zorgen wij ervoor dat uw hekwerk eenvoudig te gebruiken is. Uw hekwerk kan uitgebreid worden met verschillende bediening- en besturingstechnieken. Wij hebben verschillende toepassingen voor bediening en besturing. Bedieningscomponenten vereenvoudigen het gebruik van uw hekwerk. U kunt hierbij denken aan afstandsbedieningen, intercom en sleutelschakelaars. 

Toegangscontrole maakt deel uit van de beveiliging van uw terrein. U bepaalt zelf wie, waar en wanneer op een bepaalde locatie naar binnen mag. Wij bieden o.a. schrikdraadsystemencamerasystemen en toegangscontrolesystemen.

Op deze pagina vind je al onze oplossingen op het gebied van bediening en besturing. Twijfel je of heb je hulp of advies nodig? Neem dan gerust even contact met ons op. We helpen u graag verder!

Knoppen2-33.webp

Codepaneel

Een codepaneel biedt de mogelijkheid tot het openen en sluiten van de toegang.

Afstandsbediening

Een ideale oplossing voor het openen van uw poort zonder uit uw auto te stappen.

Sleutelschakelaar

De sleutelschakelaar is ideaal om zonder toezicht de toegang te beheren. 

Detectielus

Deze lus, ook wel detectielus genoemd, wordt in het asfalt of onder de bestrating verwerkt.

Intercom/ Videofoon

De intercom of videofoon vereenvoudigt de toegang voor uw terrein.

Screenshot 2023-01-18 at 15.15.47.png

Intratone

Op elke plek via je telefoon toegang geven. Het werkt simpel en eenvoudig.

Poortautomatisering

Van Aken Hekwerk biedt oplossingen voor poortautomatisering, welke zorgen voor meer comfort en zekerheid van uw toegangspoort. Veiligheid, snelheid en uitstraling zijn belangrijk. Wij adviseren u welke aandrijving geschikt is voor het automatiseren van uw poort.

bottom of page