top of page

Onze vacatures

Word ons werk ook jouw werk?

Plezier in je werk hebben, samen met je collega’s verantwoordelijk zijn voor terreinbeveiliging en afrastering. Je weet waar je het voor doet en dat vind jij belangrijk.

 

Dat is werken bij Van Aken Hekwerk. Onze medewerkers doen er alles aan om resultaten te leveren en hun beloften waar te maken, als persoon en als team. We doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen. Wij zijn pas tevreden als onze klanten dat zijn.

Vacatures

Openstaande vacature: Hekwerkmonteur

 

Enthousiaste en gemotiveerde mensen, die in hun werk alles doen om klanten tevreden te stellen. Dat is een belangrijk uitgangspunt voor Van Aken Hekwerk.


De snelle levering uit een groot assortiment voorraadartikelen, ons streven naar langdurige relaties en onze inspanningen om service en kwaliteit te leveren worden duidelijk gewaardeerd door onze klanten. In alle geledingen van ons bedrijf krijg je de gelegenheid om het beste uit jezelf te halen en te werken in een team met enthousiaste mensen.

 

Wanneer je net je opleiding hebt afgerond, is het ook mogelijk om te reageren op onze vacatures. Wij zijn naast sollicitanten met werkervaring ook altijd op zoek naar schoolverlaters die op zoek zijn naar een uitdagende en gevarieerde baan. Dit is afhankelijk van je vooropleiding en je interesse. Heb je vragen of interesse? Stuur dan gerust een mailtje naar info@vanakenhekwerk.nl. We staan altijd open voor een goed gesprek.

Logo SBB.png

Open sollicitatie

Staan er op dit moment geen vacatures open? Maar wil je wel graag bij ons werken? Stuur dan een open sollicitatie. Iedere sollicitatie wordt bij ons geregistreerd. Indien er een vacature vrijkomt, zullen we contact met je opnemen.

Stage

Zit jij op het (V)MBO en ben je op zoek naar een stageplek in de metaalindustrie? Dan ben je bij ons aan het goede adres. 

 

Op de productie afdeling leer je lassen en doe je de werkvoorbereiding voor diverse machines. Tevens biedt je ondersteuning aan de werkplaats en spring je bij waar nodig is.

 

Zoek je een stageplek in de buitendienst als hekwerkmonteur of elektromonteur? Onze monteurs leren je graag de fijne kneepjes van het vak. Informeer naar de mogelijkheden.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je bent leergierig en je toont veel initiatief

  • Je bent enthousiast en gedreven

  • Je hebt technisch inzicht en affiniteit met de metaalindustrie

 

Wat mag je van ons verwachten?

  • Prettige informele werksfeer

  • Goede begeleiding

  • Jong team

  • Uitdagende stage

Geïnteresseerd in een stage bij Van Aken Hekwerk? Neem dan contact met ons op en laat ons weten waarom je ij ons stage zou willen lopen.

bottom of page