top of page

Service & Onderhoud

Van Aken Hekwerk staat voor goede en snelle service en onderhoud. Wij helpen u graag bij het onderhoud van uw hekwerk of toegangspoorten. Wij doen alleen service en onderhoud aan producten geleverd door Van Aken Hekwerk.

U kunt er op rekenen dat onze gekwalificeerde monteur een pasklare oplossing biedt uiterlijk de eerst volgende werkdag nadat u de storing heeft gemeld, met uitsluiting van feestdagen, vakanties en weekenden. U kunt uw storing melden via onze special storingsmail. Klik op de onderstaande knop. Wij proberen zo spoedig mogelijk te reageren. 

Service-en-onderhoud-hekwerk-Van-Aken-Hekwerk-Drenthe_edited.jpg

Preventief onderhoud

Door preventief onderhoud vergroot u de betrouwbaarheid van het hekwerk.

 

Periodieke keuringen worden door de monteurs gedaan op elektrisch gestuurde poorten. Tevens vindt er een jaarlijkse controle plaats op gebreken van mechanische hekwerken. Hiervoor bestaan diverse servicecontracten. Vakkundig onderhoud is noodzakelijk. Dit verlengt niet alleen de levensduur van het hekwerk, maar het verkleint tevens de kans op onnodige storingen en onveilige situaties.

 

Bij preventief onderhoud worden onderstaande werkzaamheden uitgevoerd.

 

Van Aken Hekwerk kent een garantietermijn voor zowel elektrisch als mechanisch hekwerk. Jaarlijks onderhoud is wettelijk verplicht en vastgelegd in de CE-normering en de Machinerichtlijn.

Werkzaamheden

Bij preventief onderhoud worden de volgende werkzaamheden uitgevoerd:

 

MECHANISCH HEKWERK

  • Algemene controle van de juiste werking van draaiende en bewegende delen, alsmede hang- en sluitwerk

  • Afstellen en indien nodig smeren/oliën van draaiende en bewegende delen 

 

ELEKTRISCH HEKWERK

  • Afstellen beveiliging

  • Controle van afstelling en/of eindschakelaars

  • Controle werking beveiliging

bottom of page