top of page

Dubbelstaafmat

Dubbelstaafmat hekwerk (matafrastering type SMH) behoort tot het snelst groeiende segment. Voor de bescherming van diverse terreinen wordt steeds vaker voor dit soort hekwerk gekozen.

 

Matafrastering is geschikt voor de meest uiteenlopende locaties. Sterk en transparant zijn eigenschappen die behoren tot dit soort hekwerk. De strakke vormgeving geeft de matafrastering een mooi uiterlijk. Tevens speelt veiligheid een belangrijke rol bij de keuze van dit hekwerk. 

Wij helpen graag!

Neem gerust contact met ons op. Één van onze medewerkers geeft u graag advies.

Toepassing

Dubbelstaafmat is zowel zeer veilig voor personen als inbraak vertragend. Bovendien is het hekwerk decoratief en biedt het de mogelijkheid tot het vastzetten van begroeiing bij tuinafscheiding.

 

Matafrastering oogt niet alleen fraai, strak en transparant. Ze bieden door hun stevigheid ook optimale veiligheid. Veiligheid speelt een belangrijke rol bij de keuze van matafrastering. Door de kindvriendelijke opbouw wordt dit soort hekwerk veel toegepast op speelplaatsen en scholen.

 

Maatafrastering (type SMH) kan toegepast worden op plekken waarbij de vormgeving, stevigheid en veiligheid een grote rol spelen. U kunt daarbij denken aan:

  • Parken

  • Scholen

  • Speelplaatsen

  • Openbare gebouwen

Er staan geen prijzen bij de producten. Prijzen zijn afhankelijk van de omstandigheden op uw terrein.

bottom of page