Van Aken hekwerk
Bel voor vragen naar 0592 - 414 434
Bel ons
Zoeken

Over Van Aken Hekwerk in Smilde

De zwart-gele bordjes op de hekken langs de kant van de weg, ze zijn niet meer te missen in Noord-Nederland. Maar het gaat ook verder dan dat. Van Aken Hekwerk is al sinds 1999 een begrip in heel Nederland, België en Duitsland. Lees hier meer over Van Aken Hekwerk in Smilde.

Bent u geïnteresseerd in één van onze producten?

Wij denken graag met u mee en verzorgen hekwerk, poorten, bediening & besturing en beveiliging voor u op maat. U kunt ons bellen op 0592 - 414 434 of via één van onderstaande knoppen uw wensen aan ons kenbaar maken.

 

Geschiedenis van Van Aken Hekwerk

Geschiedenis

In 1999 begint Harold van Aken met een eigen bedrijf aan huis. Na zelf bij een hekwerkbedrijf te hebben gewerkt, besluit hij om voor zichzelf te beginnen. Het hekwerk zit echt in de genen: zowel zijn vader als beide broers zijn werkzaam in deze branche. 

 

In 2005 verhuist het bedrijf naar de huidige locatie in Smilde en sindsdien is Van Aken Hekwerk uitgegroeid tot een middelgrote onderneming met zo’n 20 medewerkers. Sinds januari 2020 heeft Harold een compagnon in de persoon van Henk Emmens. 

 

Henk begint als leerling grondwerker en via scholing wordt hij uitvoerder bij Lareco Nederland BV. In 2011 begint Henk zijn eigen adviesbureau: HE Infra Projectbegeleiding. Het bedrijf richt zich voornamelijk op zwaar verkeerterreinen zoals containerterminals en vrachtwagenparkeerplaatsen. In deze periode leren Henk en Harold elkaar kennen als opdrachtgever en opdrachtnemer. Het is 2018 als Harold Henk benadert om bij hem in het bedrijf te komen en zo samen een mooie toekomst op te bouwen met Van Aken Hekwerk BV.

Ambitie

Door de groei van mens, welvaart en maatschappij is de vraag naar beter beveiligde hekwerken steeds verder toegenomen. Onze ambitie is het ontwikkelen van langdurige relaties waarbij we ons inspannen om service en kwaliteit te leveren.

 

Hierdoor kunnen we onze klanten optimaal helpen en voorzien van een prachtig product.

 

Ontwikkeling

Ook Van Aken Hekwerk beweegt zich in deze opkomende markt. Wij kunnen o.a. voorzien in elektronische toegangscontrole, stroomdraaddetectie, en het openen van poorten en slabomen met mobiele apps.

 

Toch blijven mechanische en elektronische hekwerken onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het kan tegenwoordig steeds beter geïntegreerd worden tot één toegangssysteem.

Van Aken Hekwerk

Werken bij Van Aken Hekwerk

Plezier in je werk hebben, samen met je collega’s verantwoordelijk zijn voor terreinbeveiliging en afrastering voor diverse klanten. Je weet waar je het voor doet en dat vind jij belangrijk. Dat is werken bij Van Aken Hekwerk.

 

Bekijk vacature(s)

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Van Aken Hekwerk onderneemt maatschappelijk verantwoord. Aandacht voor het milieu en de maatschappij staan bij Van Aken Hekwerk hoog in het vaandel. Wij dragen graag ons steentje bij in verschillen lokale projecten en initiatieven.

Onze aanpak

Onze aanpak

De snelle levering uit een groot assortiment voorraadartikelen, ons streven naar langdurige relaties en onze inspanningen om service en kwaliteit te leveren worden duidelijk gewaardeerd door onze klanten.

 

Wij werken uitsluitend met een kwalitatief hoogwaardig staal. Doordat we voornamelijk maatwerk leveren zijn we flexibel in onder andere maatvoering, afwerking en levertijd. In de meeste gevallen komen we persoonlijk langs om de situatie op te nemen en u te voorzien van op maat gemaakt advies.

 

Dit advies verwerken we in een offerte. Indien u akkoord gaat met de opdracht, plannen we in overleg met u de levering en montage.

Onze kennis & certificering

Het bieden van kwaliteit en veiligheid is voor ons een vanzelfsprekendheid. Hoge kwaliteit van producten en processen dienen binnen onze organisatie gewaarborgd te zijn. Al onze monteurs zijn goed opgeleid en ervaren.

Van Aken Hekwerk is VCA-gecertificeerd. Met deze Veiligheid Checklist Aannemers (VCA) tonen wij aan dat wij veiligheid, gezondheid en milieu beheersen tijdens het uitvoeren van onze werkzaamheden.

 

Deze norm bevat extra eisen om het veiligheidsbewustzijn tijdens het werk te verhogen.

Kwaliteit door onze kennis en certificering