Van Aken hekwerk
Bel voor vragen naar 0592 - 414 434
Bel ons
Zoeken

Over ons

Ooit wel eens gelet op de geel met zwarte bordjes op de hekken langs de kant van de weg? Mensen die met ons in aanraking komen zeggen dat ze niets anders meer zien. Van Aken Hekwerk is een begrip in heel Nederland, al bijna 20 jaar!

 

Lees verder...

 

Geschiedenis

In 1999 is Harold van Aken begonnen met een eigen bedrijf aan huis. Na zelf bij een hekwerkbedrijf te hebben gewerkt, heeft hij besloten voor zichzelf te beginnen.

 
Lees verder...

Wat doen we & ONZE AANPAK

De snelle levering uit een groot assortiment voorraadartikelen, ons streven naar langdurige relaties en onze inspanningen om service en kwaliteit te leveren worden duidelijk gewaardeerd door onze klanten.

 

Lees verder...

WERKEN BIJ VAN AKEN HEKWERK

Plezier in je werk hebben, samen met je collega’s verantwoordelijk zijn voor terreinbeveiliging en afrastering. Je weet waar je het voor doet en dat vind jij belangrijk. Dat is werken bij Van Aken Hekwerk.

 

Bekijk onze vacatures...

 

ONZE KENNIS & CERTIFICERING

Hoge kwaliteit van producten en processen dienen binnen onze organisatie gewaarborgd te zijn. Het bieden van kwaliteit en veiligheid is voor ons een vanzelfsprekendheid.

 

Lees verder...

 

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN

Van Aken Hekwerk onderneemt maatschappelijk verantwoord. Aandacht voor het milieu en de maatschappij staat bij Van Aken Hekwerk hoog in het vaandel. Wij dragen graag ons steentje bij. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

CONTACT

Van Aken Hekwerk B.V.

Industrieweg 5F

9422 CX Smilde

0592 - 41 44 34

info@vanakenhekwerk.nl

 

Het Pand