Service & Onderhoud

 

24-UURSSERVICE

Van Aken Hekwerk staat voor een goede en snelle service. Preventief onderhoud is naar wens uit te breiden met een 24-uursservicecontract. Met een 24-uursservicecontract heeft u de zekerheid van een snelle en vakkundige hulp bij (nood)situaties.

 

U kunt er op rekenen dat onze gekwalificeerde monteur een pasklare oplossing biedt binnen 24 uur nadat u de storing heeft gemeld. Hiervoor krijgt u van ons een telefoonnummer dat 24 uur per dag bereikbaar is.

 

Wilt u gebruik maken van onze service & onderhoud?

Neem dan contact met ons op!

 

Service

PREVENTIEF ONDERHOUD

Door preventief onderhoud vergroot u de betrouwbaarheid van het hekwerk.

 

Periodieke keuringen worden door de monteurs gedaan op elektrisch gestuurde poorten. Tevens vindt er een jaarlijkse controle plaats op gebreken van mechanische hekwerken. Hiervoor bestaan diverse servicecontracten. Vakkundig onderhoud is noodzakelijk. Dit verlengt niet alleen de levensduur van het hekwerk, maar het verkleint tevens de kans op onnodige storingen en onveilige situaties.

 

Bij preventief onderhoud worden de volgende werkzaamheden uitgevoerd:

 

Mechanisch hekwerk

  • Algemene controle van de juiste werking van draaiende en bewegende delen, alsmede hang- en sluitwerk
  • Afstellen en indien nodig smeren/oliën van draaiende en bewegende delen 

Elektrisch hekwerk

  • Afstellen beveiliging
  • Controle van afstelling en/of eindschakelaars
  • Controle werking beveiliging 

Van Aken Hekwerk kent een garantietermijn voor zowel elektrisch als mechanisch hekwerk. Jaarlijks onderhoud is wettelijk verplicht en vastgelegd in de CE-normering en de Machinerichtlijn.