Over ons

Ooit wel eens gelet op de geel met zwarte bordjes op de hekken langs de kant van de weg? Mensen die met ons in aanraking komen zeggen dat ze niets anders meer zien. Van Aken Hekwerk is een begrip in de regio, al meer dan 15 jaar!

 

Van Aken Hekwerk is sinds 1999 specialist in zakelijk en particulier hekwerk. Van spijlenhekwerk tot doorrijbeveiliging en van poorten tot sierhekwerk. Wij werken voor gemeenten, waterschappen, woningbouwverenigingen, sportverenigingen, MKB en particulieren.

 

Geschiedenis

In 1999 is Harold van Aken begonnen met een eigen bedrijf aan huis. Na zelf bij een hekwerkbedrijf te hebben gewerkt, heeft hij besloten voor zichzelf te beginnen.

 

In 2005 is het bedrijf verhuisd naar de huidige locatie en sindsdien is Van Aken Hekwerk uitgegroeid tot een middelgrote onderneming met 18 medewerkers. Hekwerk zit in de genen: zowel vader als beide broers zijn werkzaam in het hekwerk.

 

Wat doen we

Van Aken Hekwerk is in Noord-Nederland al bijna 15 jaar specialist in zakelijk en particulier hekwerk. U kunt bij ons terecht voor:

ONZE AANPAK

De snelle levering uit een groot assortiment voorraadartikelen, ons streven naar langdurige relaties en onze inspanningen om service en kwaliteit te leveren worden duidelijk gewaardeerd door onze klanten.

 

Dit wordt mede mogelijk gemaakt door onze eigen productieafdeling waar uitsluitend wordt gewerkt met een kwalitatief hoogwaardig staal. Onze eigen productie maakt ons flexibel in onder andere maatvoering, afwerking en levertijd. In de meeste gevallen komen we persoonlijk langs om de situatie op te nemen en u te voorzien van op maat gemaakt advies. Dit advies verwerken we in een offerte. Indien u akkoord gaat met de opdracht, plannen we in overleg met u de levering en montage.

 

Het Pand

 

ONZE KENNIS & CERTIFICERING

Hoge kwaliteit van producten en processen dienen binnen onze organisatie gewaarborgd te zijn. Het bieden van kwaliteit en veiligheid is voor ons een vanzelfsprekendheid. Onze monteurs zijn goed opgeleid en ervaren.

 

Van Aken Hekwerk VCA-gecertificeerd. Met deze Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers (VCA) tonen wij aan dat wij veiligheid, gezondheid en milieu beheersen tijdens het uitvoeren van onze werkzaamheden. Ook bevat deze norm aanvullende eisen om het veiligheidsbewustzijn tijdens het werk te verhogen.

 

WERKEN BIJ VAN AKEN HEKWERK

Word ons werk ook jouw werk?

 

Plezier in je werk hebben, samen met je collega’s verantwoordelijk zijn voor terreinbeveiliging en afrastering. Je weet waar je het voor doet en dat vind jij belangrijk. Dat is werken bij Van Aken Hekwerk. Onze medewerkers doen er alles aan om resultaten te leveren en hun beloften waar te maken, als persoon en als team. We doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen. Wij zijn pas tevreden als onze klanten dat zijn.

 

Bekijk onze vacatures.

 

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN

Van Aken Hekwerk onderneemt maatschappelijk verantwoord. Aandacht voor het milieu en de maatschappij staat bij Van Aken Hekwerk hoog in het vaandel. Wij dragen graag ons steentje bij. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

 

CONTACT

Wil je reageren op een vacature of heb je een vraag?

 

Bezoek/postadres:

Van Aken Hekwerk

T.a.v.: afdeling personeelszaken

Industrieweg 5f

9422 CX Smilde

T: 0592 - 414434 / F: 0592 - 415763 

 

Email:

info@vanakenhekwerk.nl